За нас

Хамикс БГ е счетоводно предприятие с традиции и опит.  Създадено е през далечната 2003година в гр. Пловдив  като еднолична фирма предлагаща счетоводни услуги. Вече почти 20 години на пазара в условията на желязна конкуренция и много динамична среда предоставя на своите клиенти качествени счетоводни услуги и финансова сигурност

За Нас всеки клиент е важен. Подхождаме индивидуално и със човешко отношение към своите клиенти.  Уважаваме тяхното мнение и се стараем да го взимаме предвид при решаване на счетоводните казуси, гъвкави, ефективни и адаптивни сме.

Нашите клиенти са малки средни и големи компании. Освен че стриктно следваме нормативите и поддържаме досието на фирмата винаги в ред ние имаме много положително отношение към тях.  Работим винаги с усмивка и отзивчивост.

В офиса на Счетоводно предприятие Хамикс БГ цари една приятелска и много спокойна атмосфера и клиентите с радост ни посещават, защото знаят, че те за нас не са просто клиенти – те са нашето семейство.  Ние постоянно полагаме грижи за техния бизнес. Не леката и изпълнена с крайни срокове счетоводна дейност вършим с усмивка и добро отношение.

 Счетоводна кантора Хамикс БГ не просто извършва  счетоводно обслужване. Ние  предлагаме бизнес решения, изцяло персонализирани за Вас и Вашия бизнес, водени от конкретния казус, основаващи се на дългогодишния ни  опит, практика и високата квалификация  на екипа.

 Клиентите ни знаят, че качественото счетоводно обслужване е една изгодна инвестиция за по - печеливш бизнес. А ние знаем, че ключът към вашия бизнес успех се крие в създаването на система за работа, за това сме до Вас във всяко едно звено от системата.

 Да развиваш   бизнес в България е по - лесна работа особено когато имате Хамикс БГ за партньор.

 

Нашата мисия е да предоставим качествено, точно и навременно счетоводно обслужване. Разчитаме на дългосрочните и лоялни отношения с клиентите си. Знаем, че за счетоводната дейност взаимното доверие и отговорност от двете страни е от съществена важност за вярното и точно отразяване на стопанската дейност на всяка фирма

 

Нашата визия е при предоставяне на счетоводните услуги да се ръководим от нуждите на всеки отделен клиент съобразявайки  нормативните изисквания. Ангажираме се с предоставянето на професионални и ефективни решения на всеки  счетоводен казус.

 

Отговаряме на запитвания по електронната поща в рамките на един работен ден

Разчитаме  на навременното предоставяне на документите и всяка друга информация нужна за правилното и точно счетоводство.

 

Нашето мото е: Правилният ход за Вашия бизнес.

 

Избирайки нас Вие получавате:

 • Професионално и висококачествено счетоводно обслужване
 • Предоставяне на навременни бизнес решения
 • Данъчни и финансови консултации
 • Следене на всички срокове за подаване на декларации към НАП
 • Представителство но фирмата пред институции
 • Счетоводни услуги в офиса на клиента и дистанционно

 

Също така можем да предоставим

 • Еднократни счетоводни услуги
 • Регистрация на фирма в Търговския регистър
 • Подаване на Годишни декларации на физически лица
 • Анализ на финансовото състояние на фирмата с цел получаване на финансиране
 • Посредничество при кандидатстване за банков кредит. Фирмата ни има договор с няколко банки и можем да съдействаме  много успешно на нашите клиенти в процеса на избор и кандидатстване за инвестиционен кредит или кредит за оборотни средства.
 • Финансово инвестиционна  консултация
 • Всички видове застраховки, към всички компании

 

Работим с  фирми от  секторите производство, търговия, Международна търговия, онлайн магазини, транспорт, медицински услуги, управление на недвижими имоти, хотелиерство и ресторантьорство както и услуги.  Имаме голям опит при работа с чуждестранни компании

 

Не губете времето и парите си

Обадете ни се сега

  Нашия Екип

Ангелина Харизанова – Управител и основател на Счетоводно предприятие Хамикс БГ. Завършила е магистратура по Счетоводство и контрол в  СА „Д. А. Ценов“

гр. Свищов . С усмивка търпение и добро настроение Г-жа Харизанова общува с всички- клиенти, служители, данъчни, доставчици.  Представя себе си, като успешен мениджър на Счетоводна къща,  Финансов консултант, майка на две деца,  уважаван гражданин на град  Пловдив. В свободното си време обича да пътува.      Хоби – Фотография. 

Мария Вълкова – Отговорен счетоводител. Стриктна, последователна, прецизна, спокойна. Представя себе си като добър човек. Хоби – Рисува

Николай Панов – Главен счетоводител. За него няма тайни в счетоводството. Има над 20 годишен опит.  Работи като независим консултант съм Счетоводна кантора Хамикс БГ.  Точен,  прецизен, комуникативен. Описва себе си като независим. Баща на две деца. Хоби - Риболов

Клиентите за нас

Хамикс БГ не просто ме обслужват счетоводно. Те ми предлагат бизнес решения основаващи се на дългогодишния им  опит, практика и високата квалификация  екипа.

За мен е ясно, че качественото счетоводно обслужване е една изгодна инвестиция за по - печеливш бизнес

Развиването  на бизнес в България е изключително лесна работа особено когато имате Хамикс БГ за партньор.

 

banner
Designconsult IT - design web motion outsourcing