Счетоводни услуги Пловдив

Счетоводни услуги за Пловдив и областта

Промоция

Предлагаме следните услуги като пакет за първите три месеца на 50%  по - ниска цена за всеки нов клиент, подписал договор с нас за минимум 1 година. Договора за счетоводно обслужване трябва да е подписан не по - късно от 01.01.2017г.

Осчетоводяване на входящи и изходящи фактури

Издаване на фактури от името на клиента ( само при желание на клиентите )

Следене на складови наличности

Изготвяне на Амортизационене план Счетоводен и Данъчен

Начисляване на заплати

Първата консултация при нас е винаги безплатна

Не се колебайте позвънете ни сега

Знаете ли, колко много бихте спечелили ако има на кого да доверите скучните за Вас сметки и се занимавате само с бизнеса си. Защо да хабите усилия и време с досадна документация. Оставете го за нас. Ние ще се погрижим за Вашето счетоводство.  При абонаментното счетоводно обслужване с вашите сметки всеки ден се занимават специалисти, на които   Вие можете да разчитате всеки ден. Когато услугата се извъшва от кантора с Вашето счетоводство се ангажира  екип от професионалисти. Качеството на счетоводната услуга е приоритет за нас.

Ние, а и Вие много добре знаем, че основния фактор при търсенето на счетоводна услуга в Пловдив е цената. Ние сме водени от стермежа, обаче основен фактор да бъде Качеството.  За това ние предлагаме качествено счетоводно обслужване и отговорност при работата и всичко това на едни разумни цени.

Не чакайте! Позвънете ни!Designconsult IT - design web motion outsourcing