За нас

 

Счетоводна кантора Хамикс БГ съществува от 10 години. Предлага пълната гама счетоводни услуги на пазара за търговски дружества, еднолични търговци, физически лица, земеделски производители, лекари  и стоматолози.

 

Собственик и Управител е Ангелина Косева – уважаван гражданин на град Пловдив.Професионалният си опит е придобила във фирми от частния сектор и счетоводни кантори.

 

Нашата мисия е да предоставим качествено, точно и навременно счетоводно обслужване. Разчитаме на дългосрочните и лоялни отношения с клиентите си. Знаем, че за счетоводната дейност взаимното доверие е много важно.

 

Нашата визия е при предоставяне на счетоводните услуги да се ръководим от нормативните изисквания и от нуждите на клиента. Ангажираме се с предоставянето на професионални и ефективни решения на всеки  счетоводен казус.

 

Нашето мото е: Правилният ход за ТВОЯ бизнес.

 

Ние сме специализирани в:

  • Професионално и висококачествено счетоводно обслужване
  • Следене на всички срокове за подаване на декларации към НАП
  • Представителство но фирмата пред институции
  • Счетоводни услуги в офиса на клиента и дистанционно

 

Работим на оптималните цени за счетоводно обслужване. Посочените тук са ориентировъчни. За да получите най–точната оферта за цена е най–добре да изпратите запитване или да се срещнем лично. Не се колебайте, позвънете ни, дори и само с конкретен счетоводен казус.

 

Също така може да ни изпратите запитване по мейла. Отговорът, който ще получите, ще бъде напълно безплатен за Вас.

Клиентите за нас

Хамикс БГ не просто ме обслужват счетоводно. Те ми предлагат бизнес решения основаващи се на дългогодишния им  опит, практика и високата квалификация  екипа.

За мен е ясно, че качественото счетоводно обслужване е една изгодна инвестиция за по - печеливш бизнес

Развиването  на бизнес в България е изключително лесна работа особено когато имате Хамикс БГ за партньор.

 

banner
Designconsult IT - design web motion outsourcing